Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Ben je een woonwinkel?

Meld je dan aan voor ons partnerprogramma

  Partner worden

  Wil je meer informatie ontvangen over ons partnerprogramma? Laat je bedrijfsgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met op.

  Als woonwinkel samenwerken met Sfeer aan de Muur

  Samenwerken? Meld je dan aan voor ons partnerprogramma! Regelmatig krijgen wij de vraag van klanten of onze materialen en producten ook in het echt te bekijken zijn. Deze mogelijkheid willen we graag bieden en daarom zijn we op zoek naar winkels waar we onze werken een mooie plek kunnen geven. Ben je een woonwinkel en wil je extra klanten in jullie winkel die ook meteen bekend raken met jullie merk en assortiment? Met onze schilderijen kun je bovendien de winkel mooi aankleden en extra sfeer geven.

  Gratis mooie schilderijen als aankleding in je winkel.

  Extra bezoekers in je winkel.

  Inkoopkorting. Koop voordelig werken in voor jouw klanten.

  Vermelding als partner locatie op onze website.

  wanddecoratie woonwinkels

  Wanddecoratie passend bij jouw winkel

  In onze uitgebreide collectie zijn werken in elke stijl te vinden. Ons aanbod materialen bestaat onder meer uit papier, dibond, forex, canvas, aluminium, akoestische panelen, artframes, tuinschilderijen en plexiglas. Ook hebben we ronde schilderijen en behang. Daarnaast kunnen alle ontwerpen op diverse materialen en in vele formaten afgedrukt worden, zodat het bij elke woonstijl past.

  Tip: bekijk ook eens onze sets! Deze twee- en drieluiken hebben wij al samengesteld en zijn een originele keuze voor aan de muur.

  Samenwerken? Neem contact op!

  Ben jij op zoek naar een partner die jouw winkel van de mooiste kunstwerken kan voorzien? Neem dan contact met ons op, dan vertellen we je alles over de mogelijkheden. We bieden inkoopkorting aan onze partners. Daarnaast denken we je graag met je mee en kunnen we je altijd van tips of advies voorzien.

   Partner worden

   Wil je meer informatie ontvangen over ons partnerprogramma? Laat je bedrijfsgegevens achter en wij nemen vrijblijvend contact met op.