Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
dieren illustratie schilderij in een kantoor aan de muur
behang met jungle patroon in een bedrijf kantoor aan de muur
rond schilderij et een abstract patroon in een zakelijke ruimte aan de muur

Schilderijen, posters & behang op maat voor jouw bedrijf

Op zoek naar aankleding voor jouw zakelijke muur? Sfeer aan de Muur kan je helpen! Je bedrijf, kantoor, salon, praktijk, winkel, restaurant, hotel of andere ruimte is de plek waar je klanten zijn. De juiste uitstraling is dus erg belangrijk. Met passende wanddecoratie geef je jouw ruimte een eigen gezicht en maak je er een sfeervolle, leuke omgeving van. Neem contact met ons op, dan bekijken we samen hoe we jouw ruimte(s) prachtig kunnen aankleden met onze schilderijen, posters en behang.

collage posters zakelijke ruimte

Wanddecoratie passend bij de identiteit en stijl van jouw bedrijf

Elke onderneming is anders. Het is belangrijk dat de aankleding van je kantoor, bedrijf, restaurant of winkel past bij je identiteit, stijl en doelgroep. In onze uitgebreide collectie zijn er voor elke ruimte geschikte kunst postersschilderijen en behang te vinden. Misschien is een rustgevend landschap perfect voor jouw wachtkamer. Of heb je een industrieel restaurant waar een groot leeuwen schilderij prachtig tot zijn recht komt. Of ben je juist op zoek naar opvallende, kleurrijke of hippe werken met een knipoog voor een kaal kantoorpand. Voor elk bedrijf vinden wij de juiste sfeer.

Je zakelijke ruimte/bedrijf sfeervol aankleden? Wij denken met je mee!

Bij grote projecten kunnen we voor elk bedrijf een plan op maat maken met betrekking tot onze posters, schilderijen en behang. Wij helpen je graag met de keuze van de werken, de samenstelling, de plaatsing, de stijl en de formaten, materialen en ophangsystemen. Afhankelijk van de afstand en grootte van het project geven we interieuradvies ter plekke of op afstand. Samen bekijken we alle ruimtes en bespreken we jullie wensen. Ook nemen we proefmaterialen en ophangsystemen mee zodat je meteen een indruk krijgt van het eindresultaat. Aan de hand van onze afspraak stellen we een advies op maat/offerte op, zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. Naast schilderijen en posters hebben we ook behang, tuinschilderijen en kunnen we collages samenstellen. Kortom; neem contact met ons op, er is van alles mogelijk!


Kies uit onze verschillende ontwerpen, materialen en formaten

Bij Sfeer aan de Muur hebben we een grote collectie met afbeeldingen met onder andere typografie, illustraties, schilderkunst, digital art en foto’s. Bij ons vind je losse prints maar ook vooraf samengestelde sets (tweeluiken/drieluiken). Onze schilderijen worden altijd op maat gemaakt; je kiest zelf de print, het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. De formaten lopen van 20×30 cm tot 100×150 cm en de materialen die we leveren zijn papier, canvas, dibond, aluminium, plexiglas, forex, akoestisch paneel, tuinschilderijen, ronde schilderijen en behang.

Verbeter de akoestiek met een akoestisch paneel als wanddecoratie

Bepaalde bedrijfsruimtes, bijvoorbeeld met een hoog plafond of een groot oppervlak, hebben vaak last van slechte akoestiek. Met een akoestisch schilderij kun je de akoestiek in een ruimte verbeteren. En dit is fijn, want (na)galm kan vermoeiend en afleidend zijn en ook zorgen voor onduidelijke communicatie. Met akoestische panelen als wanddecoratie zorg je voor een stillere omgeving. Akoestische panelen zijn dan ook zeer geschikt voor zakelijke ruimtes, zoals kantoren, zalen, gangen en hallen. Met een akoestisch paneel schilderij zorg je voor een fijne, en ook nog eens stijlvolle, omgeving!

Sfeer aan de Muur is overal te vinden

Wij zorgen posters, schilderijen en behang voor sfeervolle muren bij onder andere:
Bedrijven/kantoren, vakantieparken/recreatie, hotels, horeca, winkels, zorginstellingen, (sport)scholen en beurzen

Onze voordelen:

  • Persoonlijk contact en advies op maat (op afstand of ter plekke)
  • Grote, diverse collectie met unieke en sfeervolle werken
  • De mogelijkheid om je werk zelf samen te stellen (ontwerp, materiaal, formaat, ophangsysteem)
  • Prachtige kwaliteit en gratis verzending

    Neem contact op

    Op zoek naar meer informatie of iets dat buiten de standaard mogelijkheden valt? Neem contact op, dan kijken we wat we kunnen doen.