Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Over Sfeer aan de Muur

Bij Sfeer aan de Muur gaan we voor sfeer in huis! Sfeer aan de Muur is dé online winkel voor unieke, stijlvolle & sfeervolle posters en schilderijen. Creëer jouw eigen persoonlijke sfeer met de unieke posters & schilderijen van Sfeer aan de Muur. Nog geen idee wat je zoekt? Dat hoeft ook niet want bij ons kom je op genoeg ideeën.

Stel zelf je wanddecoratie samen (print, formaat, materiaal & ophangsysteem)

Het assortiment van Sfeer aan de Muur richt zich op verschillende sferen en interieurstijlen en bestaat onder andere uit typografie, fotografie, illustraties, schilderkunst en digital art. We hebben een breed assortiment dat voortdurend wordt aangevuld met nieuwe ontwerpen.

Onze posters en schilderijen stel je zelf samen. Uit ons assortiment kies je een ontwerp dat je aanspreekt, vervolgens bepaal je ook zelf het formaat, het materiaal en het ophangsysteem. Zo kun je je item helemaal samenstellen naar jouw smaak en interieur. Onze ontwerpen zijn verkrijgbaar in de volgende materialen: papier, dibond, forex, canvas, aluminium, akoestisch paneel, tuincanvas en plexiglas. Daarnaast hebben we ook ronde schilderijen/muurcirkels en behang. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. De formaten die wij aanbieden variëren van 20×30 cm tot groot formaat 100×150 cm of zelfs wandvullend behang. Deze formaten verschillen per gekozen materiaal. Bekijk naast onze losse werken ook eens onze sets. Deze sets bestaan uit twee- en drieluiken die samen een geheel vormen.

Bij ons kun je gemakkelijk online bestellen. Kies je ontwerp, formaat, materiaal en ophangsysteem en je bent klaar om te bestellen. Wij gaan jouw bestelling daarna op maat maken en je krijgt je wanddecoratie snel en zorgvuldig verpakt thuis gestuurd.

Inspiratie & interieurideeën

Nog geen idee wat je zoekt? Dat hoeft ook niet want bij ons kom je op genoeg ideeën en is er voor iedereen wat te vinden. Zo werkt het bij Sfeer aan de Muur: wij willen jou inspireren met onze interieurideeën in combinatie met het gebruik van posters & schilderijen en zo helpen om je woning mooi en stijlvol in te richten.

Op zoek naar inspiratie met posters en schilderijen? Speciaal voor jou hebben we een inspiratiepagina gemaakt met interieurfoto’s van onze klanten. Zo inspireren we elkaar en kun jij weer nieuwe ideeën op doen voor je interieur. Onze prints aan de muur, daar worden we blij van! Ben jij trots op je nieuwe muur, stuur ons dan ook een foto van het eindresultaat via info@sfeeraandemuur.nl.

Meer informatie? Neem contact met ons op!

Hopelijk hebben we je al genoeg verteld, maar mocht je toch nog vragen hebben over ons bedrijf, onze producten of een bestelling, dan kun je altijd contact met ons opnemen via info@sfeeraandemuur.nl. Wij helpen je graag!

Volg ons op Instagram, Pinterest en Facebook voor nog meer stijlvolle inspiratie!