Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

#Binnenkijken – Deel ook jouw foto!

Benieuwd hoe anderen hun interieur aangekleed hebben met ons werken? Speciaal voor jou hebben we een inspiratiepagina gemaakt met interieurfoto’s van onze klanten. Zo inspireren we elkaar en kun jij weer nieuwe ideeën op doen voor je interieur. Een sfeervolle muur met onze werken, daar worden we blij van! Ben jij trots op je nieuwe muur, stuur ons dan een foto van het eindresultaat via info@sfeeraandemuur.nl. Wie weet zie je jouw foto binnenkort terug op deze pagina!


Woonkamer inspiratie

De huiskamer is het hart van je huis. Het is een van de belangrijkste kamers in huis, waar je vaak veel tijd doorbrengt. Daarom wil je graag dat jouw kamer helemaal aansluit bij jouw persoonlijk stijl en smaak. De sfeer in de woonkamer wordt voor een groot deel bepaald door woonaccessoires, zoals wanddecoratie. Bij Sfeer aan de Muur helpen we je om de juiste posters schilderijen te vinden voor jouw interieurstijl. Zo heb je in een handomdraai een sfeervolle woonkamer!

Hoe kan ik mijn woonkamer sfeervol inrichten?

Wat een huiskamer tot de perfecte ruimte maakt is afhankelijk van meerdere zaken. Het gaat voornamelijk om je eigen smaak en stijl. Komt dit terug in je woonkamer? Als de basis staat is de afwerking daarnaast erg belangrijk. Denk aan wanddecoratie. Welke uitstraling wil je je woonkamer geven? Ben je op zoek naar gezelligheid of wil je juist een minimalistische ruimte. Schilderijen en posters zijn ideaal om je woonkamer compleet te maken. Voor elke sfeer en uitstraling zijn er passende ontwerpen. Je kunt ze helemaal afstemmen op jouw woonkamer. Er is voor iedere uitstraling woonkamer inspiratie te vinden. Bekijk de afbeeldingen op deze pagina.

Voorbeeld foto’s van woonkamers met bijpassende prints aan de muur

Visuele tips voor het inrichten van je woonkamer zijn te vinden op deze pagina. We hebben een selectie aan foto’s samengesteld als woonkamer inspiratie. Deze woonkamer foto’s laten zien hoe je onze posters en schilderijen kan combineren in een interieur. Let bijvoorbeeld op de kleuren, interieurstijl maar ook of de prints bij elkaar passen. Door op een van deze foto’s te klikken zie je welke prints er in de woonkamer verwerkt zitten. Je kunt jouw woonkamer baseren op onze voorbeelden door dezelfde prints te kopen. Deze inspiratiepagina bevat vele klantenfoto’s van klanten die je al voor gingen.

Bijzondere ontwerpen & eyecatchers voor jouw woonkamer

Ben je op zoek naar woonkamer inspiratie en wil je wat opvallende items toevoegen aan jouw interieur? Je kunt natuurlijk alle kanten op met je inrichting, maar het is vaak lastig om je woonkamer sfeer mee te geven en een gevoel van eenheid. Sfeer creëer je door aan de basis van je interieur een aantal eyecatchers toe te voegen. Onze collectie bestaat uit allerlei sfeervolle prints die een woonkamer meer sfeer kunnen geven. Zo hebben we mooie foto’s maar ook inspirerende teksten, illustraties en sets. Onze schilderijen zijn verkrijgbaar op verschillende materialen en in diverse formaten. Met ons grootste formaat, 100x150cm, heb je een bijzondere eyecatcher aan de muur!

Woonkamer inspiratie met posters & schilderijen voor elke interieurstijl

Onze posters en schilderijen zijn speciaal uitgezocht om interieurs meer sfeer te geven. Je kunt in onze webshop zelf prints sorteren op interieurstijl. Heb jij bijvoorbeeld een stoere, industriële woonkamer dan zoek je bijpassende prints. Kijk dan eens bij onze woonstijl stoer industrieel. Als je meer van landelijk houdt en woonkamer inspiratie zoekt voor een landelijke woonkamer dan kijk je bij onze interieurstijl romantisch landelijk. Ben je je nog aan het oriënteren voor een woonkamer stijl? Bekijk dan de woonkamer inspiratie foto’s op deze pagina. We helpen je graag een handje bij het ontdekken van jouw smaak en interieurstijl. Bekijk ook onze andere woonstijlen zoals Scandinavischurban jungle en black & white.

Stijl je woonkamer af met wanddecoratie aan de muur

Er is tegenwoordig veel woonkamer inspiratie te vinden. Onze woonkamer inspiratie is specifiek gericht op posters en schilderijen. Deze wanddecoratie geeft namelijk veel uitstraling aan je interieur. Wanddecoratie is erg breed; je kunt van alles aan de muur hangen. Al snel denken mensen aan kunstwerken, posters en schilderijen. Deze kun je namelijk heel goed afstemmen op je persoonlijke smaak en stijl. De keuze is enorm en je bepaald ook nog eens zelf het formaat en materiaal. Een schilderij van bijvoorbeeld plexiglas ziet er heel stijlvol uit. De materialen die wij aanbieden zijn: papieren poster (optioneel ingelijst)canvas, dibondaluminiumplexiglas, forex, akoestisch paneel en tuinschilderijen. Naast staande en liggende posters en schilderijen hebben we ook ronde schilderijen/muurcirkels en behangZo kun je een schilderij helemaal customizen naar je eigen woonkamer. Welke prints passen in welk interieur? Bekijk de woonkamer inspiratie op deze pagina en laat je verrassen door onze combinaties.

Woonkamer inspiratie van Sfeer aan de Muur

Je woonkamer is de belangrijkste kamer in huis. Deze ruimte verdient dan ook veel aandacht. In een stijlvolle en sfeervolle huiskamer voel je je ook sneller thuis. Oriënteer je op onze inspiratie pagina en doe inspiratie op voor jouw woonkamer. Wij willen je graag helpen met creëren van een sfeervolle woonkamer. Eentje waar je graag in thuis komt! Bekijk snel de woonkamer inspiratie op deze pagina of bekijk onze keuken inspiratie pagina of slaapkamer inspiratiepagina.