Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Top tien posters voor onder de kerstboom

De gezelligste tijd van het jaar is weer aangebroken! De decembermaand met kerst is een leuke maar ook een stressvolle tijd want alles draait om uitpakken met eten, mooie kleding en natuurlijk cadeautjes. Elk jaar is het weer een uitdaging om originele, leuke, persoonlijke cadeautjes te vinden. Waar je misschien al snel denkt aan een foute kersttrui, snoep of kaarsen hebben wij een veel origineler idee! Namelijk een superleuk cadeau in de vorm van posters voor je interieur! Bijvoorbeeld een poster kerstboom.

Posters zijn betaalbaar, makkelijk te geven én te kopen en je kunt er altijd wel een vinden die past bij de persoon voor wie het is. Met posters kun je een persoonlijke boodschap overbrengen of iemand herinneren aan een mooi moment. Of misschien heb je een interieurfreak voor je die graag zijn huis stijlvoller wil aankleden of iemand die wel wat meer sfeer in huis kan gebruiken.

Onze posters worden gedrukt op stevig mat papier, dibond, canvas, forex, aluminium en plexiglas met een hoge afdrukkwaliteit. Hierdoor krijg je een echt interieuritem dat lang mee gaat. De posters verzenden wij altijd in mooie kokers, dozen of kartonenveloppen die je ook zou kunnen gebruiken om de poster in cadeau te geven. Maar je kunt natuurlijk ook de posters alvast inlijsten in een mooie zwarte of witte lijst of in een gouden of zilveren voor een extra luxe effect. Dat past ook nog eens goed bij kerst en je cadeau is meteen af en compleet.

Tussen onze posters is er voor iedereen iets te vinden. Of je nou van foto posters, illustratie posters, postersets of teksten en quotes houdt. Bekijk onze collectie en zoek hét perfecte kerstcadeau bij elkaar! Geen zin in een echte boom? Ga dan bijvoorbeeld eens voor een kerstboom poster. Om je op weg te helpen hebben wij alvast een top tien stijlvolle posters voor onder de kerstboom voor je op een rij gezet.

1. Poster portret leeuw zwart wit

2. Poster silhouet vrouw royal

3. Poster volle maan gekristalliseerd

4. Poster tekening neushoorn

5. Poster vintage vlinders

6. Poster count your blessings

7. Poster schotse hooglander

8. Poster blauwe bloem

9. Poster witte bloem

10. Poster set wereldkaart aquarel

Tip: wist je dat we ook cadeaubonnen hebben bij Sfeer aan de Muur? Dan kan de ontvanger zelf een mooie posters uitzoeken! Stuur een mail naar info@sfeeraandemuur.nl en vraag naar de mogelijkheden.