Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
rond schilderij wachtkamer

Een stijlvolle wachtkamer met posters, schilderijen & behang

Mooie wanddecoratie is de perfecte afleiding in de wachtkamer. Sfeervolle prints geven daarnaast de wachtkamer en ruimtelijk gevoel en bezorgen wachtenden meer rust. Maak van de wachtkamer inrichting een sfeervol geheel met mooie, rustgevende, zakelijk of moderne prints. Er zijn voor iedere wachtkamer matchende prints, passend bij jouw bedrijf. Laat jouw klanten wegdromen in een mooi aangeklede en ingerichte wachtkamer. Bekijk onze wachtkamer prints, verkrijgbaar op verschillende materialen en in diverse formaten!


Wachtkamer werken

collage posters in een wachtkamer van een zakelijke ruimte
behang met een Schotse hooglander in een wachtkamer van een kantoor

De wachtkamer inrichten met posters en schilderijen

Er zijn vele soorten bedrijven met wachtkamers. Bijvoorbeeld een huisartsenpraktijk, tandarts, beautysalon of ziekenhuis. Maar ook bedrijfspanden hebben vaak een receptie met wachtkamer. Het is de plek waar klanten wachten op hun afspraak. Wachten is nooit leuk maar om deze tijd wat fijner te maken is een sfeervolle inrichting van de wachtkamer erg belangrijk. Een wachtkamer stijlvol inrichten kun je doen met behulp van posters en schilderijen aan de muur. Wachtkamer hebben vaak veel lege, witte en kale muren. Een print aan de muur geeft al meteen een heel ander gevoel! Bekijk onze collectie met typografiefotografieillustraties en sets.

Een fijne wachtkamer maakt wachten minder erg

Een wachtkamer inrichting doet heel veel voor het gevoel van je klanten. Het is de perfecte afleiding voor een eventueel vervelend gevoel voor wat er gaat komen. Wachtende klanten zijn misschien zenuwachtig of ongeduldig. Een print aan de muur werkt afleidend en rustgevend en trekt de aandacht weg van dat gevoel. Daarnaast heeft de patiënt of bezoeker meteen iets om naar te kijken tijdens het wachten. In een kleine wachtkamer kan een mooi schilderij de kamer zelfs een ruimtelijk gevoel geven. Je kunt je wachtkamer bijvoorbeeld inrichten met een stadsuitzichtlandschap of skyline.

Wachtkamer prints online kopen

Elke wachtkamer is anders maar er zijn voor elke ruimte geschikte prints te vinden. Voor de inrichting van een stijlvol bedrijfspand hebben we industriële prints. Een kale wachtkamer kan misschien juist weer het kleurrijke van een mooie bloemenprint gebruiken. Groen zorgt voor een rustgevend effect. Voor een huisartsenpraktijk is een botanische print met bijvoorbeeld tropische bladeren weer erg geschikt. Je kunt zelfs prints kiezen die passen bij jou bedrijf. Voor een dierenarts hebben we bijvoorbeeld allerlei grote en kleine dieren om de wachtkamer mee in te richten. Bij Sfeer aan de Muur hebben we zowel losse prints als samengestelde sets. Deze zijn ideaal als je wat meer lege ruimte hebt of moeite hebt met zelf combineren. Alle posters en schilderijen zijn zelf samen te stellen. Zo kies je zelf welk formaat je wil en welk materiaal, passend bij jouw wachtkamer inrichting. Je kunt onder andere kiezen uit papiercanvas, dibond, aluminium, plexiglas, forex, akoestisch paneel, tuinschilderijen, ronde schilderijen en behang. Daarnaast hebben we voor de slaapkamer ook ronde schilderijen/muurcirkels. Onze materialen hebben allemaal andere eigenschappen. Plexiglas is bijvoorbeeld heel makkelijk schoon te houden en heeft een strakke uitstraling. Perfect voor een wachtkamer! Bestel nu jouw wachtkamer aankleding bij Sfeer aan de Muur.