poster wanddecoratie restaurant

Posters en schilderijen als restaurant, bar, café en horeca decoratie

Op zoek naar horeca decoratie voor jouw horeca interieur/inrichting? Bij Sfeer aan de Muur ben je aan het juist adres! In onze brede collectie muurposters/wanddecoratie hebben we allerlei posters en schilderijen waar je jouw restaurant, café, koffietent of andere horeca gelegenheid prachtig mee aan kunt kleden. Zo val je op tussen alle andere horeca zaken en geef je je bedrijf meer persoonlijkheid. Kies zelf de print, het materiaal en het formaat. Speciale wensen? Neem contact met ons op!

horeca decoratie posters en wanddecoratie in restaurant
horeca decoratie posters en wanddecoratie in restaurant
horeca decoratie posters aan de muur

Restaurant, café en horeca prints

 • Meeuw

  Vanaf: 30,-
 • Portret vosje

  Vanaf: 37,-
 • Moerascipressen

  Vanaf: 24,-
 • New York City

  Vanaf: 30,-
 • Roodborst

  Vanaf: 24,-
 • Palm trees Miami

  Vanaf: 30,-
 • Kleurrijke krab

  Vanaf: 37,-
 • Eekhoorn in bos

  Vanaf: 37,-

Posters en schilderijen als wanddecoratie voor restaurant, café en horeca inrichting

Op zoek naar aankleding voor jouw horeca pand? Bij Sfeer aan de Muur ben je aan het juist adres! In onze brede collectie hebben we allerlei posters en schilderijen waar je jouw restaurant, café, koffietent of andere horeca gelegenheid prachtig mee aan kunt kleden. Met posters en schilderijen als wanddecoratie creëer je de perfecte finishing touch in je horeca interieur geef je je ruimte een stijlvolle look en meer sfeer. Heb je een nieuw restaurant geopend en ben je op zoek naar aankleding? Of wil je je bestaande pand opfrissen? Voor elke horeca inrichting hebben wij geschikte prints, passend bij jouw bedrijf, uitstraling en imago!

Stijlvolle en sfeervolle wanddecoratie voor ieder horeca interieur

Horeca is een breed begrip en omvat alle eet- en drinkgelegenheden zoals restaurants, café, koffietentjes en lunchrooms. Maar ook cafetaria, kantines, fastfood ketens en alles waar je maar aan denkt bij eten en drinken. Tussen al deze horeca gelegenheden zitten natuurlijk grote verschillen. Voornamelijk in de identiteit, het concept en de uitstraling van de zaak. Wanneer je een nieuwe horeca zaak opent begint je natuurlijk bij de meubels, tafels en verdere invulling. Maar als je sfeer wil toevoegen aan de ruimte heb je accessoires en wanddecoratie nodig. Voor elke stijl zijn er passende interieur posters en schilderijen. Onze collectie omvat onder andere stijlvolle fotografie, illustraties, typografie en sets.

Geef je café, restaurant, bar of horecazaak een persoonlijke uitstraling

De uitstraling van jouw zaak is super belangrijk! Wanneer de gasten zich thuis voelen komen ze zeker terug. Horeca decoratie posters en schilderijen trekken meteen de aandacht. Uiteraard moet jouw restaurant of café uitstralen waar jij voor staat als bedrijf. Het moet jouw identiteit en persoonlijkheid uitstralen en een geheel vormen met de rest van het concept. Jouw huisstijl kun je terug laten komen in je pand met bijpassende horeca decoratie prints. Een unieke ruimte valt op en wordt herinnert. De mogelijkheden met posters en schilderijen als wanddecoratie zijn eindeloos. Bij ons stel je zelf je schilderij samen.

Schilderijen en posters voor een industriële, moderne of klassieke horeca inrichting

De wanddecoratie prints van Sfeer aan de Muur zijn geschikt voor alle horeca interieur sferen en stijlen. Ons aanbod bestaat uit prints die we hebben ingedeeld in allerlei interieurstijlen. Jouw restaurant, café of horeca ruimte heeft vast al een bepaalde stijl. Zo vind je gemakkelijk prints die bij jouw horeca ruimte passen. Voor een industriële horeca inrichting hebben we bijvoorbeeld grote aluminium platen met zwart wit foto’s. In een modern horeca interieur staat een grafische illustratie weer goed. En voor een klassieke horeca inrichting hebben we allerlei vintage prints en klassieke kunst posters en schilderijen met bijvoorbeeld een klassiek stilleven met bloemen. Heb je hulp nodig bij het kiezen van passende prints? Neem contact met ons op, dan helpen we je graag verder.

Horeca decoratie posters en schilderijen op papier, canvas, dibond, plexiglas en aluminium

Naast klassiek papier kun je bij Sfeer aan de Muur de prints ook bestellen op onder andere dibond, forex, canvas, aluminium, akoestisch paneel, tuincanvas en plexiglas. Daarnaast hebben we voor echte voorlopers ook ronde schilderijen/muurcirkels. Elk materiaal heeft zijn eigen uitstraling. Papier is een populair, betaalbaar en veelgebruikt materiaal. Papieren posters lijst je mooi in. Naast papier is canvas ook erg populair. Iedereen is bekend met canvas. Een print op doek heeft een ruimtelijk effect. Wil je liever iets originelers? Ga dan voor een print op een van onze luxe materialen dibond, aluminium of plexiglas. Je krijgt dan een print op een stevige plaat. Deze platen hebben een strakkere uitstraling en zijn erg geschikt voor een horeca interieur of inrichting. Een dibond schilderij is universeel en past bij elke horeca gelegenheid. Waar een aluminium schilderij een meer industriële, stoere uitstraling heeft. Deze zou dus mooi passen in een rauw, industrieel horeca interieur. Plexiglas geeft je print een museum-galerij effect. Ook dit is erg mooi in restaurants. Alle materialen hebben premium kwaliteit en een luxe uitstraling.

Wanddecoratie op groot formaat voor aankleding van grote ruimtes en muren

Elk horeca interieur heeft zijn eigen behoefte. Soms is er vraag naar een kleine poster voor op de wc, soms naar een groot formaat print voor een kale muur. We bieden dan ook onze posters aan in verschillende formaten. Van 20×30 cm tot 100×150 cm. Zo kun je elke lege muur aankleden. Met diverse kleine posters kun je je eigen collage maken. Bijvoorbeeld met allerlei zwart wit foto posters. Of met leuke teksten. In onze shop kies je zelf posters en schilderijen om te combineren. Of bekijk onze sets. Hier hebben we tweeluiken, drieluiken en collages die al vooraf samengesteld zijn. Bijvoorbeeld met een mooi landschap. Heb je veel ruimte? Je kunt ook kiezen voor een aantal groot formaat xxl prints naast elkaar. Bijvoorbeeld drie zwart wit dieren portretten naast elkaar. Dit geeft een mooie eenheid  en valt zeker op.

Tijd om posters en schilderijen voor jouw horeca inrichting/interieur te kopen!

 • Posters en schilderijen zijn snel en gemakkelijk op te hangen.
 • Ze geven je interieur meteen een stijlvolle look en meer sfeer.
 • Posters en schilderijen zijn relatief goedkoop dus je kunt ze zo nu en dan ook nog eens vervangen als je toe bent aan iets nieuws.
 • Het assortiment is breed dus er is altijd wat te vinden, ongeacht je smaak of interieurstijl.
 • Je kunt er alle kanten mee op! Hang bijvoorbeeld een print op boven de bar, bij de eettafeltjes of versier het toilet.
 • Posters zijn zeer geschikt om te combineren. Creëer bijvoorbeeld een mooie posterwand met posters met dezelfde kleur.