Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu
Nu tijdelijk 10% korting op alles! Gebruik de kortingscode "VOORJAAR10".

Plexiglas foto, plexiglas schilderij & poster print kopen als wanddecoratie

Een plexiglas foto/plexiglas schilderij is stijlvolle wanddecoratie voor aan de muur. Wanneer je kiest voor plexiglas krijg je een prachtig schilderij op glas geprint. Een plexiglas/acrylglas print heeft een moderne, luxe en professionele uitstraling met een ruimtelijk gevoel. Het plexiglas geeft de print een galerij effect met reflectie waarbij de kleuren heel helder zijn en de foto tot leven komt. Kies voor een plexiglas schilderij en je bent verzekerd van mooie, stevige wanddecoratie van kwaliteit die ook nog duurzaam is. Met een foto op plexiglas haal je een stukje kunst in huis. Bekijk hieronder onze plexiglas schilderijen.

Hoe worden onze plexiglas foto’s/plexiglas schilderijen geleverd?

We leveren onze plexiglas schilderijen standaard met boorgaten (9mm doorsnede, 2cm vanuit de hoeken geplaatst) en bevestigingsmateriaal. Hiermee kun je de wanddecoratie makkelijk ophangen. Dit ophangsysteem bestaat uit één set met vier afstandhouders (roestvrij metaal). Hiermee komt de plaat ongeveer 1,5 cm van de muur af te hangen.

 • Afdruk op plexiglas/acrylglas plaat van 5mm dik.
 • Full color bedrukking met glans/spiegeling.
 • Voorzien van dekwit aan de achterzijde tegen transparantie.
 • Print wordt geleverd met ophangsysteem naar keuze: afstandhouders, ophangplaat, blind ophangsysteem (of zonder boorgaten en ophangsysteem).

Plexiglas schilderijen

 • Korea Art

  Vanaf: 35,-
 • Twee Pauwen

  Vanaf: 42,-
 • Riet in de winter

  Vanaf: 28,-
 • Winterbloem natuur

  Vanaf: 28,-
 • Bloem in de winter

  Vanaf: 28,-
 • Tallon Griekspoor

  Vanaf: 28,-
 • Willem Alexander

  Vanaf: 28,-
 • Abstract

  Vanaf: 42,-
 • Abstract

  Vanaf: 42,-
 • IJsvogel

  Vanaf: 42,-
 • IJsvogel

  Vanaf: 42,-
 • Pauw

  Vanaf: 42,-
 • Pauw

  Vanaf: 42,-
 • Pauw

  Vanaf: 42,-
 • Piano graphic design

  Vanaf: 42,-
 • Magnolia

  Vanaf: 42,-
 • Anja

  Vanaf: 42,-
 • Abstracte vrouw

  Vanaf: 42,-
 • Klaprozen

  Vanaf: 42,-
 • Veldbloemen

  Vanaf: 42,-

Plexiglas schilderij of poster – Een foto op een plexiglas/acrylglas plaat

Plexiglas is een materiaal dat zich erg leent voor wanddecoratie prints voor aan de muur. Het is een stevig materiaal met een luxe uitstraling. Plexiglas wordt ook wel acrylglas genoemd. Je gekozen ontwerp wordt geprint op een glanzende plaat die iets wegheeft van glas. Wij printen het ontwerp op plexiglas/acrylglas van hoogwaardige kwaliteit. Foto’s zijn uitermate geschikt om op plexiglas te printen. Bij een plexiglas foto zijn de kleuren heel helder en springen eruit. Plexiglas bestaat uit kunststof maar is even helder en transparant als echt glas. Hierdoor hou je het luxe, glanzende galerij effect maar is de plaat niet breekbaar, zoals echt glas. Een plexiglas plaat is stevig maar licht en dus makkelijk op te hangen. Een geschikt ophangsysteem wordt bij al onze plexiglas schilderijen meegeleverd. Op de achterzijde van de plexiglas plaat wordt een dekwit geplaatst. Hierdoor komen de kleuren beter uit en is de plaat niet doorzichtig. Een plexiglas schilderij is duurzaam want door het stevige materiaal gaat hij lang mee.

Plexiglas foto print voor aan de muur

Zowel kleuren foto’s als zwart wit foto’s zijn prachtig op plexiglas/acrylglas. Ook illustraties en typografie of teksten zijn prima te printen op dit materiaal. Dit materiaal wordt vaak gebruikt bij galerijen of musea om foto’s op tentoon te stellen. Je kent ze vast wel, die glazen prints met levendige foto’s. Deze kun jij nu ook aan je eigen muur hangen. Misschien heb je wel een favoriet dier dat je graag terug laat komen in het interieur. Een plexiglas foto van bijvoorbeeld een leeuw is een levensecht en opvallend item voor in de ruimte. In ons assortiment vind je allerlei plexiglas foto’s van dieren maar ook natuur, bloemen, landschappen, mensen, architectuur, skylines en meer. Een plexiglas foto/plexiglas schilderij is perfect voor een modern en strak interieur. Maar ook een landelijk, Scandinavisch of minimalistisch interieur krijgt een stijlvolle look met een plexiglas foto schilderij.

Een schilderij op glas voor de woonkamer, slaapkamer of zakelijke ruimte

Een schilderij op glas is luxe aankleding voor het interieur. Naast decoratie van gewone huizen is een schilderij op glas een geweldig idee voor aankleding van  kantoren, restaurants, winkels, sportscholen, cafés, hotelkamers en andere zalen. Hang een mooi exemplaar op groot formaat op aan een lege muur. Bijvoorbeeld boven het bed in de slaapkamer , de bank in de woonkamer of de eettafel. Of in een sportzaal, vergarderruimte of boven een desk. Een plexiglas schilderij is in een bedrijfspand, kantoor of hal een echte eyecatcher aan de muur.

Hoe ga je om met plexiglas kunst?

Plexiglas kunst verdient een mooie plaats in de ruimte. Kies voor een plaats waar veel lichtinval is. Hier komt het effect van het plexiglas/acrylglas extra naar voren. Onze plexiglas foto’s worden geleverd met ophangsysteem met afstandhouders. Deze kun je in elke hoek bevestigen en zo je plexiglas kunst item aan de muur hangen. Onze plexiglas platen gaan lang mee en blijven mooi. Zo kun je lang genieten van je kunst schilderij. Met een plexiglas schilderij kun je elke kamer of ruimte persoonlijk aankleden en een stijlvolle uitstraling geven. Het is een steviger en luxueuzer alternatief voor de traditionele klassieke papieren poster. Je hebt ook geen lijsten meer nodig. Het materiaal is strak, eenvoudig en makkelijk op te hangen.

Plexiglas kunst kopen als plexiglas schilderij, plexiglas foto of poster

Met plexiglas kunst heb je een waar kunstitem aan de muur. Het glanzende materiaal geeft het ontwerp namelijk een galerij-effect. Zo lijkt jouw foto wel een museum stuk. Bij Sfeer aan de Muur kun je online een groot aanbod aan prints vinden die wij voor je printen op plexiglas. Zo kun je je eigen plexiglas schilderij samenstellen. Denk aan een mooie plexiglas foto of een illustratie. Bekijk onze brede collectie voor allerlei foto’s die prachtig zijn op plexiglas. Bijvoorbeeld een schilderij op glas met dieren, stad posters, bloemen, zee en mensen. Plexiglas/acrylglas past in elk interieur. Heb jij een Scandinavisch, modern, minimalistisch of strak interieur? Ga dan voor een plexiglas schilderij of poster!