Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Fotobehang kopen voor een sfeervol interieur

Met fotobehang of vliesbehang voorzie je iedere muur van een unieke sfeer. De woonkamer, slaapkamer of hal, elke ruimte is sfeervol aan te kleden met muur fotobehang. Je vind bij ons twee soorten fotobehang: naadloos fotobehang en vliesbehang. Daarnaast bepaal je zelf het formaat en de uitsnede. Bekijk onze collectie met prints en stel jouw muur fotobehang samen!

Naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is gemaakt van airtex (flexibel kunststof, 330 gr./m2) en bestaat uit één stuk. Het is afneembaar en daardoor niet alleen geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes als ziekenhuizen, horeca, praktijken en bedrijven. Fotobehang is stevig maar flexibel, waterafstotend en kan tegen een stootje. Het is UV-licht bestendig waardoor prints niet verkleuren door de zon. Je fotobehang blijft jaren mooi. Daarnaast werken de materialen brandvertragend en zijn daardoor ook geschikt voor openbare ruimtes en bedrijven. Het naadloos fotobehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge bij het plakken. Ons fotobehang is van topkwaliteit met een uitstekende afdrukresolutie met levendige kleuren.

naadloos fotobehang

Vliesbehang

Vliesbehang (ProVlies mat, 200 gr./m2) bestaat uit meerdere delen, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Het heeft een matte uitstraling en vlakke structuur. Vliesbehang is duurzaam want het is sterk en scheurt of krimpt niet. Het is makkelijk aan te brengen op de muur. Ook is het brandvertragend fotobehang. Het behang wordt geleverd in banen van 53 cm. Het vliesbehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge om het fotobehang te plakken. Ons vliesbehang is van topkwaliteit met een uitstekende afdrukresolutie met levendige kleuren.

Ons fotobehang wordt standaard geleverd zonder behanglijm of andere benodigdheden.

> Download hier de ophanginstructies voor fotobehang en vliesbehang

vliesbehang

Muur behang

 • Stilleven met peren

  Vanaf: 35,-
 • Knoflook

  Vanaf: 35,-
 • Papierstudies 15

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 19

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 14

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 13

  Vanaf: 42,-
 • Afgelopen zomer 7

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 20

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 21

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 29

  Vanaf: 42,-
 • Afgelopen zomer 17

  Vanaf: 42,-
 • Afgelopen zomer 19X

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 18

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 27

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 4

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 17

  Vanaf: 42,-
 • Afgelopen zomer 26

  Vanaf: 42,-
 • Palmbladeren 3

  Vanaf: 42,-
 • Eucalyptus 13

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 5

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 12

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 11

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 26

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 16

  Vanaf: 42,-
 • Papierstudies 28

  Vanaf: 42,-
 • Palmbladeren 1

  Vanaf: 42,-
 • Palmbladeren 23

  Vanaf: 42,-
 • Schaduwspel 5

  Vanaf: 42,-
 • Afgelopen zomer 18

  Vanaf: 42,-
 • Schaduwspel 3

  Vanaf: 42,-
 • Eucalyptus 12

  Vanaf: 42,-
Fotobehang woonkamer
Fototbehangen in woonkamer

Vliesbehang of fotobehang; een groot formaat kunstwerk aan de muur

Groot, groter grootst. Kan jouw interieur wanddecoratie niet groot genoeg zijn? Dan is fotobehang of vliesbehang iets voor jou. In plaats van een klein deel versier je met behang de complete muur. Fotobehang of vliesbehang is prachtig muur behang voor elke ruimte. Bijvoorbeeld voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal. Maar denk ook aan openbare- of zakelijke ruimtes. Of je nu kiest voor een prachtig landschap, jungle behang of een kleurrijk bloemen behang; behang zorgt voor sfeer aan de muur. De verschillende soorten muur fotobehang kun je kopen in onze online winkel en zijn te vinden bij elke productopties.

Wat zijn de kenmerken van fotobehang?

Met fotobehang kun je de mooiste foto’s als levensgrote versie aan de muur hangen. Zo kijk je elke dag uit op een prachtig landschap, wilde dieren, zee van bloemen, straatbeeld, strand, jungle of mistige bergen. We hebben verschillende categorieën om jouw fotobehang uit te kiezen. Alle prints die je tegenkomt op onze webshop zijn te bestellen als fotobehang. Kies jouw favoriete print en bestel deze als vliesbehang of fotobehang. Op maat gemaakt. Zo tover je elke woonkamer, keuken, werkkamer of speelkamer om in een sfeervolle ruimte. Ons fotobehang wordt op maat gemaakt. Van elke print die te vinden is op onze website kun je zelf een uitsnede maken. Zo past het fotobehang altijd op je muur. Zo kun je een deel van de muur of juist de hele wand bekleden met een spectaculair fotobehang. Er is van alles mogelijk.

Stel je eigen muur fotobehang samen

Muur behang is unieke wanddecoratie en een echte eyecatcher! Met muur behang creëer je jouw favoriete sfeer in huis. Uit onze uitgebreide collectie met foto’s, (schilder)kunst, teksten en illustraties kies je zelf de print die je graag als behang wil. Zo kies je zelf de behang print die bij jou en je interieur past. Bij het kiezen van de print maak je zelf de uitsnede die je mooi vind. Vul het formaat van je muur in en plaats jouw favoriete uitsnede binnen het vlak. Deze uitsnede gaan wij als muur fotobehang voor je op maat maken. Versier je hele muur met een indrukwekkende foto, opvallende illustratie of bekend kunstwerk op muur behang en breng je muren tot leven.

Fotobehang als sfeermaker in ieder interieur

Ben je eruit en wil je gaan voor een mooi fotobehang of vliesbehang? Dan is de volgende stap om een mooie foto of print te kiezen uit onze collectie. Soms is deze keuze best moeilijk. Denk vooral eens na over de ruimte en welke sfeer deze moet uitstralen. Gaat het om een slaapkamer dan is een rustgevende sfeer bijvoorbeeld erg fijn. Je kunt dan kiezen voor waterval, landschap of een mooi muur behang met duinen, wolken of bergen. Een rustgevend foto behang aan de muur helpt je bij het ontspannen. Heb je een ruimte die juist om wat meer kleur en nadruk vraagt dan is juist een kleurrijk fotobehang of een levensechte foto weer een goede keuze. Denk dan aan een stoer leeuwen behang, ehttps://sfeeraandemuur.nl/categoen Schotse hooglander of een ander wild dier. Foto behang met dieren is een van de meest populaire onderwerpen voor foto behang. Of je nu op zoek bent naar kleur, zwart-wit, subtiel of opvallend; alles is te vinden in onze collectie.

Op maat gemaakt fotobehang van de hoogste kwaliteit

Wij hechten erg veel belang aan de kwaliteit van ons fotobehang. Ons streven is om iedere klant een muurbehang te leveren waar ze nog lang plezier van kunnen hebben. Wij werken met hoogwaardige materialen en moderne printers. Al onze foto’s worden gecontroleerd op kwaliteit. Zo zijn er bij ons alleen maar foto’s te vinden die voldoen aan onze standaard en kwaliteitseisen.

Creëer jouw droominterieur met fotobehang op maat

Wil jij je interieur uniek aankleden? Met een prachtig foto behang is jouw interieur zo Instagram waardig. Met een foto behang op maat verander jij jouw saaie muur snel in een prachtig plaatje. Je hoeft geen stylist te zijn om een professioneel interieur te creëren. Dit kun je gemakkelijk zelf met ons fotobehang en vlies behang. Het is gemakkelijk aan te brengen. De behanglijm is rechtstreeks op de muur aan te brengen. Hierna plak je de stroken of de volledige print op de muur. Door het gebruik van behanglijm kun je het fotobehang of vliesbehang nog gemakkelijk verschuiven naar de gewenste plek.

Vlies fotobehang op maat

Fotobehang of vliesbehang op maat betekent dat elke foto uit ons assortiment op maat gemaakt kan worden. Hoe klein of hoe groot je het fotobehang ook wenst. Het enige waar je rekening mee hoeft te houden is de grootte van je muren. Wanneer je een foto voor een behang kiest, hou dan wel in gedachten dat de foto wordt vergroot tot jouw gekozen formaat. Dit kan betekenen dat er delen van de foto wegvallen. Elk detail van een foto wordt vergroot. Zelfs de kleinste onderdelen. Ook deze worden groot zichtbaar op een vliesbehang. Houd er dus rekening mee dat een foto behang of vlies behang altijd vanaf een afstandje bekeken moet worden. Ons vliesbehang is van goede kwaliteit met heldere kleuren en een mooie print. Vliesbehang is niet alleen erg mooi, het werkt ook brandvertragend. Het is makkelijk op te hangen en ook weer te verwijderen. Samen maken wij jouw interieurideeën waar. Fotobehang op maat is de manier om je interieur een verfrissende en originele look te geven. Laat je inspireren door de foto’s uit ons ruime assortiment en creëer een nieuwe sfeer in je interieur dankzij ons op maat gemaakte fotobehang en vliesbehang.

Vliesbehang of fotobehang kopen bij Sfeer aan de Muur

Afhankelijk van jouw ruimte kun je bij ons kiezen uit naadloos fotobehang of vliesbehang. In combinatie met de print en het formaat, passend bij jouw muur. Onze gehele collectie is te bestellen als muur behang. Jouw muur behang stel je zelf samen en maken wij speciaal op maat. Vliesbehang of fotobehang kun je eenvoudig kopen in onze online shop. Bekijk onze collectie met muur behang. Kom je er niet uit? Neem dan contact met ons op!