Naadloos fotobehang of vliesbehang kopen voor een sfeervol interieur

Met naadloos fotobehang of vliesbehang voorzie je iedere muur van een unieke sfeer. De woonkamer, slaapkamer of hal, elke ruimte is sfeervol aan te kleden met muur behang. Je vind bij ons twee soorten behang: naadloos fotobehang en vliesbehang. Daarnaast bepaal je zelf het formaat en de uitsnede. Bekijk onze collectie met prints en stel jouw behang samen!

 • behangrol
 • behang

Naadloos fotobehang

Naadloos fotobehang is gemaakt van airtex (flexibel kunststof, 330 gr./m2) en bestaat uit één stuk. Het is afneembaar en daardoor niet alleen geschikt voor thuis maar ook voor openbare ruimtes als ziekenhuizen, horeca, praktijken en bedrijven. Fotobehang is stevig maar flexibel, waterafstotend en kan tegen een stootje. Het is UV-licht bestendig waardoor prints niet verkleuren door de zon. Je fotobehang blijft jaren mooi. Daarnaast werken de materialen brandvertragend en zijn daardoor ook geschikt voor openbare ruimtes en bedrijven. Het naadloos fotobehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge bij het plakken.

naadloos fotobehang

Vliesbehang

Vliesbehang (ProVlies mat, 200 gr./m2) bestaat uit meerdere delen, afhankelijk van het formaat dat je kiest. Het heeft een matte uitstraling en vlakke structuur. Vliesbehang is sterk en scheurt of krimpt niet. Het is makkelijk aan te brengen op de muur. Het behang wordt geleverd in banen van 53 cm. Het vliesbehang komt in de (gekozen) maat van jouw muur. Hierbij raden we aan om aan elke zijde 10 cm extra te bestellen. Zo heb je altijd genoeg marge bij het plakken.

Ons behang wordt standaard geleverd zonder behanglijm of andere benodigdheden.

Download hier de ophanginstructies voor fotobehang en vliesbehang.

vliesbehang

Muur behang

 • Roltrap naar….

  Vanaf: 28,-
 • Haagse Poort

  Vanaf: 28,-
 • Spanjaardsbrug

  Vanaf: 28,-
 • Black Mountains

  Vanaf: 42,-
 • Exclusief
 • Exclusief
 • Exclusief
fotobehang
behang

Vliesbehang of fotobehang; een groot formaat kunstwerk aan de muur

Groot, groter grootst. Kan jouw interieur wanddecoratie niet groot genoeg zijn? Dan is fotobehang of vliesbehang iets voor jou. In plaats van een klein deel versier je met behang de complete muur. Fotobehang of vliesbehang is prachtig muur behang voor elke ruimte. Bijvoorbeeld voor de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer of hal. Maar denk ook aan openbare- of zakelijke ruimtes. Of je nu kiest voor een prachtig landschap, jungle behang, tropisch behang, dieren behang, zwart wit behang of een kleurrijk bloemen behang; behang zorgt voor sfeer aan de muur. De verschillende soorten muur behang kun je kopen in onze online winkel en zijn te vinden bij elke productopties.

Stel je eigen muur behang samen

Met muur behang creëer je jouw favoriete sfeer in huis. Uit onze uitgebreide collectie met foto’s, (schilder)kunst, teksten en illustraties kies je zelf de print die je graag als behang wil. Zo kies je zelf de behang print die bij jou en je interieur past. Bij het kiezen van de print maak je zelf de uitsnede die je mooi vind. Vul het formaat van je muur in en plaats jouw favoriete uitsnede binnen het vlak. Deze uitsnede gaan wij als muur behang voor je op maat maken. Versier je hele muur met een indrukwekkende foto, opvallende illustratie of bekend kunstwerk op muur behang en breng je muren tot leven.

Vliesbehang of fotobehang kopen bij Sfeer aan de Muur

Afhankelijk van jouw ruimte kun je bij ons kiezen uit naadloos fotobehang of vliesbehang. In combinatie met de print en het formaat, passend bij jouw muur. Onze gehele collectie is te bestellen als muur behang. Jouw muur behang stel je zelf samen en maken wij speciaal op maat. Vliesbehang of fotobehang kun je eenvoudig kopen in onze online shop. Bekijk onze collectie met muur behang.