Groen is een van de meest populaire interieur kleuren van het moment. Je ziet het overal terugkomen: in meubels, planten.. maar ook als groene muur woonkamer! Steeds meer muren worden groen geverfd. Groen is fris en heeft een natuurlijk effect. Echter is een kale groene muur nog niet zo sfeervol. Met interieur posters en wanddecoratie kun je jouw groene muur woonkamer prachtig aankleden. Maar welke posters passen bij een groene muur? Om eenheid en rust te creëren zijn posters waarin de groene kleur terug komt het mooiste. Hieronder vind je een aantal groene posters die geschikt zijn voor een groene muur. Laat je inspireren en shop een van deze populaire prints!

Botanische posters voor een groene muur woonkamer

Wanneer je aan groen denkt, denk je aan natuur. Botanische posters zijn dan ook heel erg geschikt als versiering voor een groene muur. Posters met cactussen, planten, bladeren, vetplanten en palmbomen zullen zeker niet misstaan in een groen interieur. Naast botanische posters zijn er ook een hele hoop posters met een groen element. Bijvoorbeeld een poster met een groene deur. Of een dieren poster met groene achtergrond. Wat voor foto, illustratie of tekst je ook mooi vind. Er is altijd iets te vinden dat bij jouw interieur past. Vind je groen op groen te veel? Dan kun je ook altijd nog gaan voor zwart wit posters. Deze passen overal bij.

  • Arabische poort

    Vanaf: 28,-
  • Vetplant groen

    Vanaf: 33,-
  • Groene bladeren

    Vanaf: 33,-

Benieuwd naar extra tips van onze stylist?

Onze stylist schreef een checklist met 20 direct toepasbare interieurtips. Download hem nu en pas de tips direct toe op je eigen interieur.

Je eigen poster voor groene muur woonkamer kopen?

Bekijk dan vooral de rest van de interieur posters van Sfeer aan de Muur! We hebben we een breed aanbod met mooie ontwerpen zoals foto posters, illustraties, sets en posters met tekst. Onze posters zijn ook ingedeeld op kleur. Zo kun je gemakkelijk groene posters vinden. Of bekijk gewoon al onze posters en zoek er een uit die bij jouw groene muur past. Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, dibond, canvas, forex, aluminium en plexiglas. Met een print op een van onze luxe plaatmaterialen heb je een stoer en strak item aan de muur. Koop nu je eigen wanddecoratie poster voor een groene muur woonkamer Bij Sfeer aan de Muur!

Bekijk meer groene posters

Groene kamers