Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

De leukste posters voor in de slaapkamer!

De slaapkamer is voor veel mensen een persoonlijke plek. Een plek waar ze zich terug kunnen trekken. Vaak is het echter zo dat de slaapkamer over het algemeen niet versierd of aangekleed is. De meeste mensen besteden hier weinig tot geen aandacht aan. Dit is zonde! Het is juist heel erg belangrijk dat de slaapkamer, net als de woonkamer, ook een gezellige uitstraling heeft. In een fijne slaapkamer slaap je beter en is het knusser en gezelliger. Dé manier om dit te bereiken is door posters voor op de slaapkamer te kopen. Deze zorgen er voor dat de muur niet meer zo kaal is, maken de slaapkamer stijlvol en brengen sfeer. We hebben voor jou alles op een rijtje gezet wat je moet weten over de posters voor in jouw slaapkamer!


Posters voor op de slaapkamer met manen, wereldkaarten, landschappen, dieren en skylines

Er zijn veel soorten posters die je ingelijst aan de muur kunt hangen en specifiek gemaakt zijn voor de slaapkamer. Je kunt kiezen uit allerlei onderwerpen, maten en sferen. Dat is dan ook zo leuk, het is mogelijk om er echt iets persoonlijks van te maken. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een grote liggende poster. Deze zijn ideaal om de muur een beetje minder kaal te maken. Zo hebben we verschillende wereldkaarten, landschappen en skylines die je op kunt hangen, bijvoorbeeld boven het bed. Als je een boxspring hebt kun je zelfs een of meerdere posters neerzetten op de rand tegen de muur. Dit geeft een leuk en stijlvol effect.

Kijk ook eens bij onze postersets. Hier vind je bijvoorbeeld een set met een driedelige wereldkaart. Deze zijn erg leuk voor in de slaapkamer omdat ze rust uitstralen. Door een poster in een slaapkamer te plaatsen lijkt de kamer een stuk breder dan dat hij daadwerkelijk is. Voor de mensen die een niet al te grote slaapkamer hebben is dit een prettig bijkomend effect. Wij hebben posters op groot formaat: 50×75 of zelfs 70×105 cm. Met dit formaat heb je een mooie, grote eyecatcher aan de muur.

Posters voor in de slaapkamer in zwart wit of kleur

Je kunt zelfs een poster kiezen die past bij jouw slaapkamerkleuren en meubels. Wil je posters in zwart wit of juist in kleur? Misschien heb je altijd al een retro zwart wit kamer willen hebben. Door middel van een stel zwart wit posters is dit een simpel maar toch mooi effect wat je kunt creëren. Zwart wit posters zijn ideaal voor in de slaapkamer. Ze passen namelijk in elke woonstijl en sfeer en kunnen gecombineerd worden met elke interieurkleur. Daarnaast zijn ze stijlvol en tijdloos en kun je er lang van genieten. Voor de liefhebbers van kleur is er ook genoeg te vinden. Je kunt namelijk zorgen voor een fel contrast met de rest van de slaapkamer als je kiest voor een kleurrijke poster met een felle kleur. Denk bijvoorbeeld aan een poster met veel verschillende tinten geel of rood. Hiermee kun je de slaapkamer juist weer heel erg opfleuren.

Geef je slaapkamer een persoonlijke touch met stijlvolle posters

Deze verschillende posters maken het mogelijk om jouw slaapkamer om te toveren in een prachtige kamer, die past bij de rest van het huis. Zo creëer je in een handomdraai een kamer die niet meer afdoet aan de rest. Past een donkere slaapkamer met donkere posters bij jou? Dan kun je kiezen voor donkere posters. Deze geven een zeer elegant effect. Als je liever van licht houdt en je hebt een slaapkamer met veel licht en grote ramen dan kun je voor kleurrijke posters kiezen of witte minimalistische posters. Hiermee oogt de kamer zeer ruim en verzorgt. Welke interieurstijl jouw slaapkamer ook heeft, voor elke woonstijl is een poster te vinden.

In onze webshop hebben we categorieën gebaseerd op woonstijlen. Hier vind je populaire woonstijlen met posters die daarbij passen. Zo vind je nog sneller wat je zoekt! Wil je vooral inspiratie opdoen? Kijk dan eens naar onze inspiratiepagina. Hier vind je allerlei voorbeelden van onder andere slaapkamers met posters en krijg je een idee welke posters bij welke slaapkamers mooi zijn. Ook zijn er in onze blog veel voorbeelden te vinden van prachtige posters. Je wilt tenslotte wel een beetje een beeld kunnen vormen voordat je de slaapkamer gaat samenstellen. Het is moeilijk om iets in te beelden. Wij helpen je met je keuze!

Tips bij het kopen van een poster voor je slaapkamer

Het is belangrijk dat je een paar dingen in het achterhoofd houdt voordat je een poster gaat kopen. Hou er als eerste rekening mee dat de poster wel moet kunnen passen. Bekijk dus van tevoren welk formaat op je muur past en meet dit op. Bekijk of je een of meerdere posters wil en of je ze wil ophangen of neerzetten. Zet een lege lijst neer om alvast een beeld te krijgen van hoe het eruit komt te zien. Zo voorkom je dat je een poster koopt die uiteindelijk veel te breed blijkt te zijn. Kijk daarna wat voor kleuren je wilt hebben. Combineer bijvoorbeeld de kleur van de poster met de kleur van het dekbed. Dit zorgt voor een slaapkamer met stijl in een bepaalde sfeer.

Wanneer je het dit gedaan hebt is het tijd om te kijken of je wel of geen lijst wilt hebben voor de poster. Een lijst kan erg mooi staan, al is het wel wat duurder natuurlijk. Een lijst staat mooi bij foto’s die minimalistisch zijn. Door een strakke lijst er om heen te zetten kan de boodschap op de poster echt naar voren springen. Denk bijvoorbeeld aan een portret van een persoon of aan een bepaalde quote. Door een lijst krijgt deze toch net even dat beetje extra uitstraling. Als je geen lijst wil dan zou je nog kunnen denken aan posterhangers. Hier klem je de poster in zonder lijst en je kunt deze hangers neerhangen waar je wil. Bijvoorbeeld aan een kledingrek, spijker, ladder of stoel. Posterhangers zijn leuke, originele ophangsystemen voor posters en ook zeker voor de slaapkamer geschikt.

Door een aantal posters te kopen voor in de slaapkamer kun je jouw slaapkamer voorzien van een persoonlijke touch en heeft je slaapkamer binnen no time een stijlvolle uitstraling. Bij Sfeer aan de Muur vind je allerlei soorten posters voor de slaapkamer. Ze zijn er echt in alle soorten en maten, voor iedereen is er dan ook wel iets te vinden. Kijk gerust eens door het uitgebreide aanbod heen en ontdek die ene poster tegen die geweldig zou staan in jouw slaapkamer!

Aanraders voor de slaapkamer

  • Exclusief
    Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 32,-
  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 35,-
  • Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 32,-
  • Exclusief
    Vanaf: 42,-
  • Vanaf: 42,-