Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

Creëer in 5 stappen een bohemian interieur

Houd je van een los en exotisch interieur met een vintage touch? Dan is een bohemian interieur echt helemaal wat voor jou. Een expressief interieur waar je al je creatieve ideeën in kwijt kunt. Met de volgende stappen kun jij gemakkelijk jouw interieur een bohemian look geven.

 • Exclusief
 • poster set mandala beige

  Set mandala beige

  Vanaf: 83,-
 • Bizon kop

  Vanaf: 42,-

Benieuwd naar extra tips van onze stylist?

Onze stylist schreef een checklist met 20 direct toepasbare interieurtips. Download hem nu en pas de tips direct toe op je eigen interieur.

Een bohemian interieur; een interieur vol verrassingen

Het leukste van een bohemian interieur? Alles mag en alles kan! Er zijn geen regels voor het inrichten van een bohemian interieur dus laat je creativiteit de vrije loop. Verzamel spullen die jij mooi vindt en let er hierbij niet zo streng op of het wel met elkaar matcht. Het boho-gevoel creëer je juist door verschillende interieurstijlen met elkaar te combineren. Laat alle regels dus lekker los en ga op zoek naar uitersten: een Marokkaans tapijt, een vaas met tulpenprint en retro meubels.

Persoonlijke toevoeging

Je woning is de plek waar je tot rust komt en tijd spendeert met je familie. Een hele persoonlijke plek dus! Laat dit terugkomen in je bohemian interieur door spullen met een verhaal toe te voegen. Denk bijvoorbeeld aan een oude kast van je oma of een dierbare herinnering aan een vakantie met je gezin. Zo maak je je inrichting meer eigen en voelt het meer als thuis.

Veel kleur als kenmerk van boho

Ook voor het kleurgebruik in een bohemian interieur geldt: er is niet één geschikte kleur. Kies daarom een kleur naar jouw smaak en laat deze op meerdere plekken in je huis terugkomen. Een bohemian interieur is een mengelmoesje van stijlen, waardoor het soms rommelig kan ogen. Door één kleur als verbindende factor te gebruiken, creëer je rust in je woning. Kleuren die goed tot hun recht komen in een bohemian interieur zijn donkere tinten, zoals zwart, donkergroen of –blauw, maar ook warme aardetinten, zoals bruin, oranje en geel.

Bohemian gordijnen passend bij een bohemian interieur

Een stap die je iets sneller over het hoofd ziet: raamdecoratie! Zeker in een bohemian interieur kan het lastig zijn om de juiste gordijnen te kiezen. In de boho-stijl passen houten jaloezieen of inbetween gordijnen het beste. Door de natuurlijke materialen van de jaloezieen en de transparantie van de inbetweens wordt een fijne sfeer gecreëerd die perfect past bij het exotische gevoel!

Wees creatief bij het inrichten van je bohemian interieur

De allerlaatste tip die we je meegeven: wees creatief! Limiteer jezelf niet en zoek spullen bij elkaar waar jij gelukkig van wordt. Zo weet je zeker dat jouw bohemian interieur een succes wordt!

 • Mandala op grijs

  Vanaf: 35,-