Stel zelf je print samen: formaat, materiaal & ophangsysteem
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Stel zelf je print samen
Gratis verzending
Premium kwaliteit
Made with love
Menu

De woonkamer inrichten en decoreren met posters & schilderijen

Je woonkamer inrichten en decoreren: waar begin je? Er is zoveel te kiezen en te beslissen. En dat terwijl de woonkamer wel de belangrijkste kamer in huis is. Dus wil je dat deze kamer aanvoelt als thuis maar ook een stijlvolle uitstraling heeft. Een van de belangrijkste dingen die de sfeer in je woonkamer bepalen is de wanddecoratie. Met opvallende posters & schilderijen geef je je woonkamer al snel een nieuwe uitstraling. Welke prints passen in jouw woonkamer? Wij helpen je graag verder! Bij Sfeer aan de Muur hebben we namelijk een grote collectie met posters en schilderijen, speciaal om een sfeervolle woonkamer te creëren! We geven je alle inspiratie en tips die je nodig hebt bij het decoreren van je woonkamer met posters & schilderijen!


Hoe kan ik mijn woonkamer persoonlijk inrichten?

Wat een huiskamer tot de perfecte woonomgeving maakt is afhankelijk van meerdere zaken. Het belangrijkste is dat je woonkamer een fijne sfeer heeft en persoonlijk aanvoelt. Kies dan ook voor wanddecoratie die past bij jouw smaak en persoonlijkheid. Ga bijvoorbeeld voor een poster met een foto van jouw favoriete dier. Hou je van natuur? Decoreer je woonkamer dan met een mooi schilderij met landschap of een botanische print. Ook leuk zijn tekstposters. Breng positieve vibes in je woonkamer met een leuke quote of spreuk die je aanspreekt. Lees verder voor meer tips bij het inrichten van je woonkamer.

Je woonkamer inrichten: bepaal je woonstijl

Een woonkamer moet functioneel zijn maar ook een stijlvolle uitstraling hebben. Om te bepalen welke wanddecoratie bij jouw stijl passen moet je eerst je interieurstijl bepalen. Heb jij bijvoorbeeld een minimalistisch interieur? Dan wil je dat de prints ook minimalisme uitstralen. Bij een industrieel interieur passen weer andere posters & schilderijen. Bijvoorbeeld met zwart wit afbeeldingen. Voor elke woonstijl zijn er geschikte prints. Bekijk onze woonstijlen en de daarbij passende schilderijen uit onze collectie. Deze indeling hebben wij speciaal gemaakt om jou te helpen bij het inrichten van de woonkamer!

Interieurstijlen met bijpassende prints:
Back to nature, black & white, Boho chic, city life, fashion fever, into the wild, kids collection, klassiek, minimalistisch, retro & vintage, romantisch landelijk, seasonal, stoer industrieel, traveling, urban jungle, scandinavisch.

Benieuwd naar extra tips van onze stylist?

Onze stylist schreef een checklist met 20 direct toepasbare interieurtips. Download hem nu en pas de tips direct toe op je eigen interieur.

Je woonkamer decoreren: bepaal de indeling

De grootte van je woonkamer speelt een grote rol in het bepalen van de juiste aankleding. Ga je een kleine woonkamer inrichten of een hele grote? Heb je veel lege muren of maar plek voor iets kleins? Schilderijen kun je overal ophangen in de woonkamer. Denk eens aan boven de eettafel of boven de bank. Dit zijn mooie plaatsen waar een eyecatcher echt tot zijn recht komt. Bij een kleine muur kies je voor een kleine print. Heb je veel muurruimte. Ga dan zeker voor een xxl plaat. Populair zijn de groot formaat prints. Hoe groter, hoe beter is het thema van nu. Dit zie je ook terugkomen in opvallend wandbehang. Richt je woonkamer in met een print van het grootste formaat en je hebt een eyecatcher aan de muur!

Tip: onze prints hebben formaten van 20x30cm tot 100x150cm. Er is voor iedere muur een geschikt formaat te kiezen!

Posters en schilderijen kopen voor het decoreren van de woonkamer

Bij Sfeer aan de Muur hebben we de mooiste posters en schilderijen voor aan de muur van je woonkamer. We hebben we een breed aanbod met mooie ontwerpen in verschillende stijlen zoals foto posters, illustraties, sets en posters met tekst. Onze posters zijn verkrijgbaar op papier, forex, canvas, dibond, aluminium, akoestisch paneel en plexiglas. Met een print op een van onze luxe plaatmaterialen heb je een van de meest populaire wanddecoratie van nu. Wil jij een stijlvolle woonkamer inrichten? Bekijk dan onze online shop en gebruik de prints van Sfeer aan de Muur bij het decoreren van jouw woonkamer! Wil je meer ideeën opdoen van woonkamers met posters? Bekijk dan onze inspiratiepagina.